T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKI SERVIS - RAČUNOVODSTVO - RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNO SVETOVANJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA

računovodstvo za tujce Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Zakaj je pomembna vseživljenjska karierna orientacija

Globalizacija, nove tehnologije in znanja, sodobna informacijska družba močno vplivajo tudi na sodoben trg dela in zahtevajo nadaljnji karierni in osebni razvoj delavcev z namenom uspešnega opravljanja delovnih nalog (t. i. vseživljenjsko karierno orientacijo). Vsako sodobno podjetje mora tako za ohranjanje konkurenčnosti in izboljšanje svojega poslovanja zagotoviti, da imajo njegovi zaposleni zmožnost uporabe novih znanj ter sposobnosti in veščine, ki jih zahteva spremenjeno gospodarsko okolje.

Podjetje in družba morajo zato zaposlenim omogočiti dostop do karierne orientacije, jih spodbuditi, da z vključitvijo v različne aktivnosti v čim večji meri razvijajo svoje potenciale.
Temu so namenjene aktivnosti »Vseživljenjske karierne orientacija za delodajalce in zaposlene« (VKO), katerih cilj je omogočiti karierno orientacijo zaposlenim s krepitvijo služb za razvoj kadrov v podjetjih in/ali s pomočjo mreže zunanjih izvajalcev v mikro, malih in srednjih podjetjih, ter na ta način zagotoviti zaposlenim večjo dostopnost in kvaliteto razvoja njihovih karier. Predmetne aktivnosti naj bi na eni strani omogočile podjetjem, da bodo imela dobro motivirano, zaposljivo in prilagodljivo delovno silo, na drugi strani pa naj bi bili zaposleni zaradi možnosti razvoja svojih kariernih poti ter osebnega razvoja osebno bolj zadovoljni.

Aktivnosti vseživljenjske karierne orientacije vključujejo: izdelavo analize stanja in opredelitev potreb za celovit razvoj kadrov v podjetju, vzpostavitev ali prenovo temeljnega kadrovskega procesa razvoja kadrov (ohranjanje, motiviranje, razvoj zaposlenih), usposabljanje  delodajalcev  in  zagotavljanje  storitev,  ki  se  neposredno nanašajo na karierno orientacijo zaposlenih itd.

Želite vedeti več o aktivnostih VKO in možnostih za Vaše podjetje? Pišite na info@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

Accounting video

video predstavitev

» Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo
EEPA Winner
SKIS
Horizon 2020 tools

računovodja odgovarja
o računovodstvu

Če želite nasvet, finančno svetovanje, imate vprašanje,
komentar itd., nam pišite na računovodja računovodstva Replika.

Računovodske informacije

 • DDV zavezanec

  Dober računovodski servis skrbi za pravilno obračunavanje in plačevanje davka na dodano vrednost (DDV) za Vaše podjetje.

 • Računovodski izkazi

  Priprava računovodskih izkazov podjetja ni samo zakonska obveznost podjetja. Računovodstvo Replika Vam pojasni, kako lahko te izkaze uporabite za izboljšanje lastnega poslovanja ali za preverjanje poslovnega partnerja.

 • Regres in letni dopust

  V računovodskem servisu Replika poznamo odgovore na vprašanja povezana s obveznostmi delodajalca glede regresa in letnega dopusta.

 • (Ne)priznani odhodki

  Pravilno vodenje računovodstva in poslovnih knjig zagotavljajo le kakovostno opravljene računovodske storitve z davčnim svetovanjem.

 • 13. plača in božičnica

  V računovodskem servisu Replika Vas usmerjamo in Vam svetujemo pri izplačilih 13. plače in božičnice.

 • Tristranski posli

  Ne veste kako bi obračunali DDV pri tristranskih poslih? V računovodskem servisu Replika Vam lahko svetujemo kako.

 • Najpogostejša opravila v računovodstvu za podjetja (MSP)

  Družbi za računovodstvo in knjigovodstvo Replika lahko zaupate, da bo za Vaše podjetje (MSP) popolno, strokovno in ažurno opravila vsa najpogostejša računovodska opravila.

 • Pretok denarja v gospodinjstvo

  V računovodstvu Replika svetujemo pri možnostih pretoka denarja iz podjetja v gospodinjstvo.

 • Identifikacija za DDV

  V računovodstvu in knjigovodstvu Replika Vam pripravimo tudi dokumentacijo potrebno za namen identifikacije za DDV in za Vas izpolnimo potrebne obrazce.

1/3

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Izobraževanje, investicijski projekti, naložbe v nepremičnine in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Replika Remote - uporabljamo programsko opremo
OpPIS in Pantheon ter dokumentni sistem EBA.

Naj računovodski servis 2012
EFQM award
Certificiran računovodski servis
 
Standard računovodskih storitev
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM
EU skladi