T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKI SERVIS - RAČUNOVODSTVO - RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNO SVETOVANJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA

računovodstvo za tujce Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih v MSP

Kadrovska politika in skrb za razvoj kadrov ni več samo prioriteta velikih podjetij. Sodobna,  razvojno usmerjena in inovativna mala ali srednje velika podjetja (MSP) se zavedajo, da je izobraževanje in usposabljanje zaposlenih ključni instrument razvoja kadrov, kot enega izmed najpomembnejših resursov za uspeh, razvoj in konkurenčnost podjetja.

Zavedati se morate, da delodajalec, ki skrbi za usposabljanje in izobraževanje svojih zaposlenih, prispeva k njihovi višji usposobljenosti in prilagodljivosti, krepi njihovo znanje, kompetentnost in pripadnost organizaciji. To pa so bistvena zagotovila za višjo kakovosti dela in konkurenčnost podjetja.

Pomen internega usposabljanja in izobraževanja zaposlenih za razvoj gospodarstva, temelječega na družbi znanja, so prepoznale tudi države. Podjetjem (delodajalcem) tako določeni mehanizmi in politike ponujajo možnosti za sofinanciranje usposabljanja in izobraževanja zaposlenih.  Njihov cilj je spodbujati večjo vključenost podjetij in posameznikov v nadaljnje izobraževanje oziroma usposabljanje s ciljem doseganja večje konkurenčnosti in prilagodljivosti zaposlenih. Praviloma se krije upravičene stroške udeležbe zaposlenih v podjetjih na programih izobraževanja in/ali usposabljanja, ki jih izvajajo zunanji izvajalci na območju Republike Slovenije in zunaj meja.

Želite posodobiti svoje poslovanje in slediti sodobnim podjetjem pri razvoju kadrov? V Skupini Replika imamo tim strokovnjakov, ki vam lahko pomaga oblikovati strategijo internega usposabljanja in izobraževanja zaposlenih, za Vas pregleda možnosti sofinanciranja, pripravi razpisno dokumentacijo ter izvede celoten projekt. Za več informacij pišite na info@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

Accounting video

video predstavitev

» Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo
EEPA Winner
SKIS
Horizon 2020 tools

računovodja odgovarja
o računovodstvu

Če želite nasvet, finančno svetovanje, imate vprašanje,
komentar itd., nam pišite na računovodja računovodstva Replika.

Računovodske informacije

 • DDV zavezanec

  Dober računovodski servis skrbi za pravilno obračunavanje in plačevanje davka na dodano vrednost (DDV) za Vaše podjetje.

 • Računovodski izkazi

  Priprava računovodskih izkazov podjetja ni samo zakonska obveznost podjetja. Računovodstvo Replika Vam pojasni, kako lahko te izkaze uporabite za izboljšanje lastnega poslovanja ali za preverjanje poslovnega partnerja.

 • Regres in letni dopust

  V računovodskem servisu Replika poznamo odgovore na vprašanja povezana s obveznostmi delodajalca glede regresa in letnega dopusta.

 • (Ne)priznani odhodki

  Pravilno vodenje računovodstva in poslovnih knjig zagotavljajo le kakovostno opravljene računovodske storitve z davčnim svetovanjem.

 • 13. plača in božičnica

  V računovodskem servisu Replika Vas usmerjamo in Vam svetujemo pri izplačilih 13. plače in božičnice.

 • Tristranski posli

  Ne veste kako bi obračunali DDV pri tristranskih poslih? V računovodskem servisu Replika Vam lahko svetujemo kako.

 • Najpogostejša opravila v računovodstvu za podjetja (MSP)

  Družbi za računovodstvo in knjigovodstvo Replika lahko zaupate, da bo za Vaše podjetje (MSP) popolno, strokovno in ažurno opravila vsa najpogostejša računovodska opravila.

 • Pretok denarja v gospodinjstvo

  V računovodstvu Replika svetujemo pri možnostih pretoka denarja iz podjetja v gospodinjstvo.

 • Identifikacija za DDV

  V računovodstvu in knjigovodstvu Replika Vam pripravimo tudi dokumentacijo potrebno za namen identifikacije za DDV in za Vas izpolnimo potrebne obrazce.

1/3

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Izobraževanje, investicijski projekti, naložbe v nepremičnine in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Replika Remote - uporabljamo programsko opremo
OpPIS in Pantheon ter dokumentni sistem EBA.

Naj računovodski servis 2012
EFQM award
Certificiran računovodski servis
 
Standard računovodskih storitev
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM
EU skladi